لوازم یدکی سراتو
نمایش دادن همه 19 نتیجه
کیا سراتو (Kia Cerato) خودرویی است که از سال ۲۰۰۳ تاکنون تولید شدهاست. این خودرو از نوع خودروهای موتور جلو-محور جلو است. تا امروز ۴ نسل از این خودرو تولید شدهاست. البته این خودرو در بازارهای اروپایی به نام کیا فورته شناخته میشود. کیا سراتو، رقیب تویوتا کرولا، هیوندای النترا، هوندا سیویک و مزدا ۳ به حساب می آید که پلتفرم مشترک و شباهاتی با هیوندای النترا دارد. نسل دوم این خودرو در ایران توسط سایپا مونتاژ می گشت در سال ۱۳۹۸ به دلیل تحریم ها تولیدش متوقف گشت سراتو پر فروش ترین خودرو سایپاست و در حال حاضر تولیدش به کل متوقف است سراتو از مزدا ۳ جا دار تر است . سراتو در نسخه پلیس هم عرضه شده است.
این خودرو در مدلهای سدان و کوپه تولید میشود. البته شرکت کیا موتورز در سال ۲۰۱۶ تولید مدل کوپه را متوقف کرد. نسخه هاچبک این خودرو نیز در حال حاضر تولید میشود که البته در ایران عرضه نمیگردد.(ویکی پدیا)
بررسی نسلهای مختلف سراتو در ایران
نسل از سراتو در ایران حضور دارند و نسل چهارم به ایران راه نیافت. نسل اول توسط گروه اطلس خودرو وارد شد. نسل دوم مدتی وارد و سپس از سال ۱۳۹۳ توسط سایپا مونتاژ شد، به همین دلیل در بازار به نامهای سراتو وارداتی و سراتو مونتاژ (یا سایپایی) میشناسیم. نسل سوم هم در دو تیپ سدان و کوپه به تعداد محدودی وارد شد.
کیا سراتو در سه نسل تولید شدهاست که نسل دوم این خودرو که با کد اتاق TD شناخته میشود در ایران توسط شرکت سایپا مونتاژ میشد و در دو نوع دنده دستی ۱۶۰۰ و دنده اتومات ۲۰۰۰ عرضه میشد[۱] طول نسخه عرضه شده توسط سایپا در حالت طبیعی ۴٬۴۸۰ میلیمتر (۱۷۶٫۴ اینچ)، عرض آن در حالت طبیعی ۱٬۷۶۵ میلیمتر (۶۹٫۵ اینچ) و ارتفاع آن در حالت طبیعی ۱٬۴۰۰ میلیمتر (۵۵٫۱ اینچ) است. نسخه سایپا از برخی آپشنها بیبهره است؛ که البته پی قراردادی بین سایپا و کیا موتورز نسخهای از این خودرو با سانروف، سنسور عقب، دوربین عقب، صندلیهای چرم، روکش چرم جدید صندلیها، سیستم تعویض دنده پشت فرمان، سیستم مولتیمدیا با ناوبری GPS و صفحه جلو آمپر و کیلومترشمار جدید[۲] تولید شد. همچنین این خودرو به عنوان خودروی هر دو یگان راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی انتخاب شدهاست، که سایپا در وهله نخست ۲۰۰ دستگاه را به این دو یگان تحویل داد.[۳]
همچنین اطلس خودرو، نماینده رسمی کیا موتورز در ایران، این خودرو را تا نسل سوم عرضه کرده و به دلیل ممنوعیت واردات، تا مدل ۲۰۱۸ موجود است.
تولید کیا سراتو در شرکت سایپا به دلیل نبود قطعه در سال ۱۳۹۸ متوقف شد.
سراتو کوپه در دو نسل به ایران راه یافت. سراتو کوپه بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ با کد اتاق TD در ایران عرضه شد. همچنین نسل بعدی سراتو کوپه با کد اتاق YD بین سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۴ وارد کشور شد. سراتو کوپه با گیربکس اتوماتیک و موتورهای ۱.۶ لیتری و ۲ لیتری عرضه شد. سراتو کوپه مانند نسخه سدان، مورد اقبال ایرانیان قرار گرفت. از جمله دلایل موفقیت سراتو در ایران، میتوان به کیفیت ساخت قابل قبول، قطعات ارزان و فراوان و امکانات رفاهی فراوان اشاره کرد.
ورود سراتو سایپا به بازار
در بین سالهای 2010 تا 2013 میلادی، دومین نسل از کیا سراتو (TD) توسط اطلس خودرو به بازار داخلی عرضه شد و در آن زمان به دلایلی همچون قیمت مناسب و امکانات متنوع توانست به عنوان یکی از موفقترین خودروهای وارداتی بازار شناخته شود. در پی موفقیت مدل وارداتی سراتو، شرکت سایپا تصمیم گرفت تا این خودرو را به عنوان جایگزین مگان در خط تولید خود قرار دهد و به همین دلیل با کیا موتورز وارد مذاکره شد. نتیجه این مذاکرات موفقیت آمیز بود و مدتی بعد کیا سراتو نسل دوم به خط تولید سایپا راه پیدا کرد، اما خودرویی که سایپا تولید میکند تفاوتهایی با مدلهای وارداتی دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت. شرکت سایپا، کیا سراتو را در دو نسخه 1.6 لیتری و 2 لیتری به بازار عرضه میکند که هر کدام از آنها در دو تیپ معمولی و آپشنال قابل خرید هستند.
بررسی اجمالی خودرو سراتو سایپا
نقد و بررسی رانندگی خودرو
نقد و بررسی ارزش خرید
بررسی تخصصی سراتو
این خودرو از نظر طراحی بیرونی و داخلی میتواند امتیاز بالایی را کسب کند و به همین علت از همان نسخههای اولیه خود محبوبیت بالایی را در سراسر جهان به دست آورده. استفاده از متریال با کیفیت و روکش چرم در داخل کابین سبب شده تا بتواند امتیاز مطلوبی از نظر طراحی داخلی را کسب کند.
مشخصات فنی که سراتو از آن برخوردار است میتواند موجب احساس رضایت در راننده شده و شرایط مناسبی از نظر رانندگی را برای وی فراهم آورد.
علاوه بر ویژگیهای اشاره شده در بخش طراحی ظاهری و سیستم پیشرانه این خودرو میتواند امکانات رفاهی و ایمنی مناسبی را در اختیار سرنشینان قرار داده و شرایط رفاهی و ایمنی محسوب ای را برای آنان ایجاد کند.
در بخش تجربه رانندگی نیزسراتو قادر است تجربه بسیار مناسبی را در ذهن راننده خود به ثبت رسانده و میزان بالایی از رضایت را در وی ایجاد کند.
توان موتور
خودرو کیا سراتو وارداتی، مجهز به موتور ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ بنزینی است. پیشرانه این خودرو دارای حجمی به اندازه ۱۹۹۷ سیسی میباشد. پیشرانه کیا سراتو توانایی تولید ۱۴۹.۹ اسب بخار قدرت در ۶۲۰۰ دور در دقیقه و ۱۹۲ نیوتن متر گشتاور در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه را دارد. توان خروجی از پیشرانه به کمک گیربکس ۶ دنده انتقال قدرت اتوماتیک تیپ ترونیک به دیفرانسیل جلو کیا سراتو، انتقال مییابد.
حداکثر سرعت این خودرو برابر با ۲۱۵ کیلومتر در ساعت بوده و مدت زمان لازم برای شتاب گیری این خودرو از صفر تا صد، ۱۰.۳ ثانیه میباشد. وزن این خودرو برابر با ۱۲۶۶ کیلوگرم است. میزان مصرف سوخت ترکیبی این خودرو زیبا به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر سیکل ترکیبی برابر با ۷.۹ لیتر میباشد. حجم باک مورد استفاده در کیا سراتو ، ۵۰ لیتر بوده و استاندارد آلایندگی این خودرو یورو ۶ است.
مشخصات موتور :
پیشرانه | ۴ سیلندر ۱۶ سوپاپ بنزین سوز |
حجم موتور | ۱۹۹۷ سیسی |
حداکثر قدرت | ۱۴۹.۹ اسب بخار در ۶۲۰۰ دور بر دقیقه |
شتاب صفر تا ۱۰۰ | ۱۰.۳ ثانیه |
حداکثر سرعت | ۲۱۵ کیلومتر در ساعت |
حداکثر گشتاور | ۱۹۲ نیوتن متر در ۴۰۰۰ دور بر دقیقه |
گیربکس | ۶ دنده انتقال قدرت اتوماتیک تیپ ترونیک |
مصرف سوخت (ترکیبی) | ۷.۹ لیتر در هر صد کیلومتر |
امکانات رفاهی
کیا سراتو وارداتی از جمله خودروهایی است که دارای امکانات و تجهیزات رفاهی متعددی بوده و به این ترتیب میتواند شرایط رفاهی مناسبی را در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار دهد. از جمله امکانات و تجهیزات رفاهی موجود در این محصول از کمپانی کیا میتوان به مواردی چون نمایشگر لمسی ۷ اینچی، سیستم سرگرمی رایانهای، سانروف اتومات، سیستم نویگیشن، پورتهای مختلف usb و پدال شیفتر و … که در لیست زیر به آنها اشاره خواهیم کرد.
- چراغ:
چراغهای جلو: دارای سیستم LED برای روشنایی در روز
چراغ های عقب: چراغهای LED به همراه مه شکن - سیستم صوتی: با قابلیت پخش 3CD , MP و رادیو به همراه 6 عدد بلندگو و ورودیهای USB , iPod، دارای صفحه نمایش 4.2 اینچی چند منظوره
- رینگها: ۱۶ اینچ
- آینه: تنظیم برقی آینهها با گرمکن، دارای راهنما بر روی آینههای جانبی
- تهویه: مطبوع کنترل اتوماتیک دو گانه به همراه کانال جداگانه برای سرنشینان عقب
- صندلی:
صندلیهای جلو: صندلی راننده با قابلیت تنظیم در ۱۰ جهت، دارای سیستم گرمکن و سردکن صندلیهای جلو ، دارای روکش چرم
صندلیهای عقب: دارای روکش چرم - شیشه: شیشه بالابرهای برقی، گرمکن شیشه
- سیستم های هشدار دهنده: دوربین عقب ، کروز کنترل
ایمنی سراتو
سراتو دارای امکانات ایمنی بسیار مطلوبی بوده که از جمله آنها میتوان به سیستم ترمز قوی و همچنین برخورداری از دوربین عقب، اتو هلد و … اشاره کرد. علاوه بر دارا بودن امکانات ایمنی مناسب کیا سراتو با شرکت در تستهای ایمنی و تصادف مربوط به موسسه یورو اروپا توانسته ۵ ستاره ایمنی را از آن خود نماید و به این ترتیب رانندگی ایمنی را در اختیار راننده و سرنشینان خود قرار دهد. برخی از این ایتمها را به صورت خلاصه در سه دسته اصلی برای شما لیست کردهایم
- تجهیزات ایمنی و حفاظتی: قفل مرکزی ، ریموت کنترل اخطار دهنده، سیستم کلید ضد سرقت، سیستم قفل و باز کردن دربها و روشن شدن خودرو بدون کلید
- کیسه هوا: مجهز به ۱۰ کیسه هوای ایمنی (جلو ، جانبی ، پردهای محافظ سر)
- سیستم ترمز: 2 چرخ جلو دیسکی خنک شونده، 2 چرخ عقب دیسکی ESC , ABS , EBD , VSM
تجربه رانندگی
بررسی مزایا و معایب سراتو
مزایای سراتو
طراحی و استایل خودروی سراتو
به طور کلی طراحی ظاهری خودروی سراتو باعث گردیده است که نگاههای مثبت از سنین مختلف به سوی آن جذب شوند. در نتیجه این خودرو هم در بازارهای بزرگ جهانی و هم در ایران از فروش بسیار خوبی برخودار گشتهاست. بهعبارتی دیگر، سبک طراحی این خودرو در محبوبیت آن بسیار تاثیرگذار بوده که از مزایا سراتو بهشمار میرود. در ادامه، مزایای این خودرو را در دو بخش طراحی خارجی و طراحی داخلی مورد بررسی قرار میدهیم:
طراحی خارجی
علاوه بر این، خودرو سراتو با ظاهری زیبا و شیک، توجه بسیاری از مشتریان را به خود جلب کرده است. اصلیترین نقطه قوت خودروی سراتو وارداتی، کیفت رنگ بدنه آن میباشد. این سدان با طول ۴.۵۳، عرض ۱.۷۷۵و ارتفاع ۱.۴۶ متر بسیار جادار و فاصله بین دو محور آن ۲.۶۵ متر است. این سدان اندازه متوسطی دارد و ظرفیت کابین آن برای حمل پنج نفر طراحی شد. خطوط برجسته و فرورفته در کنارههای جانبی خودرو و درب صندوقعقب، بهگونهای طراحیشده است که کشش آیرودینامیکی را کاهش و ظاهری واقعاً اسپرت به خودرو میدهد. همچنین یکی دیگر از مزایا سراتو ازنظر طراحی بدنه، پنجره بزرگ جلو و عقب آن میباشد. این پنجرهها حس وسعت خودرو را افزایش داده و دید را بهبود میبخشند.
طراحی داخلی
در این مرحله به طراحی داخل کابین کیا سراتو میپردازیم. این خودرو با دیگر خودروهای هم کلاس خود، از نظر فضای داخل کابین قویتر ظاهر شده است و از فضای بیشتری در بخش کابین برخوردار میباشد. طراحان شرکت کیا موتور در بخش داخل کابین، عملکرد قابل قبولی ارائه کردهاند. این کابین ارگونومی مناسبی دارد و به سختی میتوان از آن ایرادی گرفت. این موارد نیز از مزایا سراتو محسوب میگردند.
بهطور کلی، بدنه خودروی سراتو از مقاومت خوبی در برابر خوردگی برخوردار است. پلاستیک تزئین داخلی با تماس دست، کمی محکم و خشن به نظر میرسد. اما ازنظر ظاهری بسیار زیبا است و خوشبختانه صدای جیرجیر ایجاد نمیکند. همچنین ترکیب چرم و پارچه روکش صندلیها از بالاترین کیفیت برخوردار میباشد. بهطور کلی، یکی از مزایا سراتو ازنظر طراحی این است که تجهیزات کابین بدون مشکل کار میکنند.
موتور قوی
پیشرانه سراتو وارداتی در یک نسخه ۱۶۰۰ سیسی، مجهز به گیربکس چهار سرعته اتوماتیک است. این موتور دارای چهار سیلندر خطی با مکانیزم توزیع گاز ۱۶ سوپاپ میباشد. توان خروجی موتور سراتو وارداتی ۱۲۶ اسب بخار است و به دلیل جرم کم و سبک بودن این موتور فقط به ده ثانیه زمان نیاز دارد تا به شتاب ۱۰۰ کیلومتر در ساعت برسد. این موضوع یکی از برجستهترین مزایا سراتو درنظر گرفته میشود. این پیشرانه قوی میتواند حداکثر سرعتی برابر ۱۹۰ کیلومتر در ساعت تولید کند. با این ویژگیهای پیشرانه، خودروی سراتو برای پیمودن هر ۱۰۰ کیلومتر ۶.۶ تا هفت لیتر سوخت مصرف میکند. در جدول زیر مشخصات فنی و جزییات خودروی سراتو نشان دادهشده است.
سیستم تعلیق باکیفیت
برخلاف نسل اول، طراحان نسل دوم سراتو سیستم تعلیق عقب آن را ساده کردند. درنتیجه این سیستم تعلیق بهجای اینکه با یک سیستم پیچیده و گرانقیمت “چند پیوندی” تعمیر شود، با یک تیر پیچشی نیمهمستقل، سادهتر و بیتکلف جایگزینشده است. این موضوع را میتوان یکی دیگر از مزایا سراتو درنظر گرفت. اگرچه در قسمت جلو، مانند نسل اول، از مک فرسون مستقل با نوار ضد رول استفاده میشود. سیستم تعلیق قابلاستفاده در نسل دوم نسبتاً قابلاعتماد است و روی دستاندازها بهطور قابلتوجهی مانع از احساس تکان و لرزشها توسط سرنشینان میشود.
علاوه بر این، در خودروی سراتو بین گیربکس و موتور هماهنگی خوبی وجود دارد. درنتیجه، این هماهنگی باعث شده است که در جادههای سربالایی کشش و قدرت خوبی داشته باشد. دندههای خودرو سراتو وارداتی عملکرد نرمی دارند و بهراحتی تعویض میشوند. درنهایت، وجود ترمز دیسکی در چرخهای عقب، یکی دیگر از مزایا سراتو میباشد. زیرا میتوان گفت عملکرد ترمز سراتو وارداتی در مقایسه با خودروها همرده ازنظر قیمت، بسیار بهتر است.
ایمنی خودرو
نسل دوم سراتو دارای امتیاز ایمنی چهار ستاره میباشد و استانداردهای رسمی تست تصادف را نیز کسبکرده است. خودروسازان با ارائه تجهیزات ایمنی در خودروی سراتو، بهمنظور به حداکثر رساندن حفاظت از سرنشینان، ایمنی افراد را در اولویت اول قرار دادهاند. همچنین استحکام بدنه با امکانات اضافی و ایجاد پایه محکمتر برای سیستم تعلیق و فرمان، بهنوبه خود افزایش یافت. این مسئله یکی دیگر از مزایا سراتو درنظر گرفته میشود که راحتی سواری و دقت فرمان را افزایش میدهد.
فروش خوب مدل دستدوم
خودروی سراتو باوجود آپشنهایی که ارائه میدهد و رنج قیمت مناسب آن، به یکی از محبوبترین خودروها در بازار ایران تبدیلشده است. به همین دلیل این خودرو از بازار دستدوم خوبی نیز برخوردار میباشد و بهراحتی نقد میشود. درواقع یکی از مزایا سرتو این است که بهراحتی بین فروشندگان و مشتریان جابهجا میشود، بدون اینکه افت قیمت داشتهباشد.
معایب سراتو
خودرو سراتو یکی از محصولات کیا موتورز کشور کره است که در چهار نسل تولید و روانه بازار گردید. نسل دوم سراتو از سال ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۸ توسط شرکت سایپا مونتاژ میشد. بنابراین این خودرو در ایران در این سالها به وفور در بازار ایران موجود بود. خودرو سراتو شاید در مقایسه با خودروهای هم نسل و هم رده خود یکی از بهترینها باشد ولی باز هم معایبی دارد. از میان مهمترین معایب سراتو میتوان به عدم تطابق کیفیت کابین با قیمت خودرو، فرمانپذیری کم، مصرف بیش از حد سوخت، قطعات یدکی گران، صدای آزاردهنده هنگام استارت خوردن، ترمزهای ضعیف، ارتفاع کم خودرو از سطح زمین، نیاز به سوئیچ برای باز کردن درب، کوچک بودن کابین برای سرنشینان عقب، حذف ویژگی تاشو صندلیهای عقب، صدای بالای پیشرانه اشاره کرد.
عدم تطابق کابین با قیمت خودرو
یکی از معایب سراتو نسل دوم این است که مواد تشکیلدهنده فضای داخلی کابین با قیمت خودرو انطباق ندارد. به عبارت دیگر، نسبت به قیمتی که برای خرید چنین خودرویی پرداخت میشود، برای ساخت این خودرو از مواد درجهیک استفادهنشده است. البته این به این معنی نیست که این شرکت از مواد کاملا بیکیفیت برای ساخت سراتو نسل دوم استفادهکرده باشد. اما گزارشها حاکی از این است که قیمت خودرو نسبت به مواد استفاده شده بالا میباشد.
ثبات ضعیف هنگام رانندگی
یکی دیگر از معایب سراتو این است که فرمانپذیری کمی دارد. به عبارت سادهتر، این خودرو نسبت به نسل اول دارای وزن کمتری است و از این جهت ثبات و پایداری آن نیز کمتر میباشد. در نتیجه در سرعتهای بالا یا در پیچهای تند ممکن است تعادل خود را از دست بدهد. البته وجود سیستم تعلیق نسبتا خشک باعثشده فرمانپذیری آن تا حدودی کنترل شود.
مصرف بالای سوخت
شاید در نگاه اول مصرف هفت لیتر بنزین در مسافتهای ترکیبی (بینشهری و شهری) برای هر صد کیلومتر چندان زیاد به نظر نرسد. اما اگر بخواهیم میزان مصرف این خودرو را با سراتو نسل سوم مقایسه کنیم، خواهیم دید که حدود یک الی نیم لیتر بنزین بیشتری مصرف میکند. بنابراین یکی دیگر از معایب سراتو نسل دوم مصرف بیشتر سوخت است. البته یکی دیگر از معایب این خودرو این است که باید همیشه از سوخت سوپر یا همان بنزین اوکتان استفادهکرد. باوجود اینکه این خودرو دارای استاندارد آلایندگی یورو پنج است اما عدم استفاده از سوخت مناسب، ممکن است موتور خودرو را با مشکل مواجه کند.
قطعات یدکی گران
قطعات یدکی گران یکی دیگر از معایب سراتو به شمار میرود. به دلیل وارداتی بودن این خودرو، قطعات یدکی آن و یا هزینه تعمیر برای مالک بسیار گران تمام میشود. قطعات یدکی سراتو نسل دوم از کره وارد میگردد و هزینههای مختلفی، که یکی از آنها هزینه گمرک است، روی قیمت نهایی قطعات سراتو نسل دوم تاثیر میگذارد.
صدای آزاردهنده موتور
یکی دیگر از مشکلات این است که به هنگام استارت زدن و شروع به کار موتور، صدای آزاردهندهای به گوش میرسد. اما از نظر فنی این امر را نمیتوان عیب درنظر گرفت. چرا که این صدا در اصل مربوط به امولسیفایر به هنگام باز شدن چرخه بنزین و کاملا طبیعی است. اغلب افرادی که از این امر اطلاعات چندانی ندارند، از این صدا ابراز نگرانی کرده و آن را یکی از معایب سراتو نسل دو تلقی میکنند. لازم به ذکر است که استفاده مداوم از سوخت بیکیفیت و غیرسوپر باعث افزایش مصرف سوخت و ناک سرگاز و در نتیجه افزایش صدای آزاردهنده خودرو میشود. صدای پیشرانه به راحتی وارد کابین خودرو میشود و میتواند در مسیرهای طولانی بسیار آزاردهنده باشد.
آلارم کمربند ایمنی
شاید از نظر ایمنی کمربند ایمنی آلارامدار یکی از معایب سراتو نسل دو نباشد. بهطور کلی با هربار روشن شدن ماشین، چراغ کمبرند ایمنی به مدت شش ثانیه چشمک و آلارم میدهد، حتی اگر کمربند ایمنی بسته شده باشد. مشکل اصلی اینجا است که سنسور کمربند ایمنی قدرت تشخیص اینکه کمربند بسته یا باز است را ندارد. این مسئله میتواند به عنوان یکی از معایب سراتو شناخته شود.
ترمزهای ضعیف
یکی از معایب سراتو داشتن ترمزهای ضعیف میباشد. در سرعتهای بالای صد کیلومتر ممکن است که سراتو نسل دوم خیلی خوب عمل نکند. مدت زمان ایستادن ماشین پس از ترمز کردن در سرعتهای بالا، کمی زیادتر از حد معمول است. بنابراین شاید این امر مهمترین مشکل سراتو باشد که نمیتوان از آن به راحتی چشمپوشی کرد.
ارتفاع کم خودرو از سطح زمین
خودرو سراتو نسل دوم ارتفاع کمی از سطح زمین دارد. البته این، یکی از ویژگیهای اسپرت بودن خودرو است. اما ارتفاع کم خودرو زمانی دردساز میشود که مسیر ناهموار و پر از چاله باشد. در این صورت، کف خودرو به ناهمواریها برخورد کرده و حس بدی به سرنشینان میدهد. بنابراین یکی از معایب سراتو این است که در ناهمواریهای خیابان به راحتی در معرض آسیب و مشکلات فنی دیگر قرار میگیرد. یکی از راههای کم کردن آسیبها استفاده از لاستیکهای نرم، پرقدرت و انعطافپذیر است تا در برابر ناهمواریهای خیابان، سرنشینان و خودرو را مصون نگهدارد. ضمن اینکه توصیه میشود پس از هر ۵۰۰۰۰ کیلومتر، لاستیک ماشین تعویض و به این شکل از معایب سراتو کم خواهد شد.
نیاز به سوییچ برای باز کردن درب
حذف ویژگی اثر انگشت و باز کردن خودرو بدون نیاز به کلید، یکی دیگر از کاستیها و معایب سراتو نسل دوم به شما میرود. وجود خاصیت اثر انگشت و همچنین عدم نیاز به سوئیچ برای باز و بسته کردن درب خودرو، یکی از موارد افزایش امنیت و کاهش احتمال به سرقت رفتن خودرو است. حذف این مورد باعث میشود که این کاستی را به عنوان یکی از معایب سراتو در نظر بگیریم.
کوچک بودن کابین برای سرنشینان عقب
کابین خودرو سراتو در قسمت عقب ماشین برای سرنشینان بلند قامت چندان راحت نیست. این امر در کنار تکان خوردنهای خودرو در مسیرهای ناهموار، برای سرنشینان عقب سراتو بسیار آزاردهنده میشود و یکی از معایب سراتو به شمار میرود.
کاهش کیفیت داخل کابین
یکی از معایب سراتو نسل دوم این میباشد که تقریبا از مواد و پلاستیک بیکیفیت یا کم کیفیتتر برای ساخت فضای داخل کابین استفادهشده است. این مسئله در مقایسه با سراتو نسل سوم بیشتر خود را نشان میدهد. چرا که کیفیت نسل سوم، از نظر مواد مورد استفاده برای داخل کابین بهتر است. اما استفاده کنندگان سراتو نسل دوم، از نرم و راحت بودن صندلیهای این خودرو راضی هستند.
حذف ویژگی تاشو صندلیهای عقب
یکی دیگر از معایب سراتو کمشدن برخی از امکانات و آپشنهای این خودرو، نظیر حذف ویژگی تاشویی صندلیهای عقب میباشد. این امر باعث افزایش ناراحتی سرنشینان عقب سراتو نسل دوم در کنار وسعت کم فضای عقب شده است.
برای مشاهده و خرید قطعات یدکی با بهترین کیفیت و مناسبترین قیمت در بازار، می توانید از فروشگاه آسان یدکی دیدن فرمایید