لوازم یدکی اوتلندر


برندها

دسته بندی های محصولات

فیلتر بر اساس قیمت

  
  
فیلـتر

نمایش 1–24 از 88 نتیجه

معرفی اجمالی اوتلندر

اوتلندر یکی از محصولات شاسی بلند کراس اوور ژاپنی است. این خودرو نخستین بار در سال ۲۰۰۱  مورد معرفی قرار گرفته و تا به امروز چهار نسل از این خودرو به بازار خودرو جهانی عرضه شده است؛ البته تنها نسل سوم و نسخه فیس لیفت آن در ایران موجود است.

میتسوبیشی اوتلندر (Mitsubishi Outlander) خودرویی است که از سال ۲۰۰۱ تا کنون تولید شده‌است. طراحی آن موتور جلو، خودرو محور جلو، خودرو چهار چرخ محرک بوده است.

میتسوبیشی اوتلندر از یک موتور چهار سیلندر ۲۳۶۰ سی سی با تنفس طبیعی استفاده می‌کند که این موتور می‌تواند برای این خودرو ۱۶۶ اسب بخار قدرت و ۲۲۰ نیوتن متر گشتاور تولید نمایند.

شتاب صفر تا صد این خودرو ۱۰.۲ ثانیه است و حداکثر سرعت آن می‌تواند به حدود ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

مصرف سوخت داخل شهر اوتلندر ۹.۴ و خارج شهر آن ۷.۵ لیتر به‌ازای هر ۱۰۰ کیلومتر هستند و از استاندارد آلایندگی یورو ۵ بهره می‌برد. ( ویکی پدیا)

بررسی تیپ های مختلف اوتلندر

تا قبل از ملحق میتسوبیشی به گروه رنو-نیسان، این شرکت مطرح ژاپنی اوضاع مالی چندان مناسبی نداشت و تا مرز ورشکستگی هم رفت. در این میان، اوتلندر یکی از محصولاتی بود که توانست میتسوبیشی را در بازار زنده نگه دارد. در سال 2014 و همزمان با اوج گرفتن بازار خودروهای کراس‌آور بود که میتسوبیشی عرضه اوتلندر را به عنوان یک خودرو خانوادگی با کیفیت در ایران آغاز کرد اما شاید به‌دلیل طراحی ظاهری نه‌چندان جذاب و همچنین فروش فوق‌العاده سانتافه، استقبال از اوتلندر چندان چشمگیر نبود تا اینکه سرانجام نسخه فیس‌لیفت آن در مدل‌های 2014 و 2015 به بازار کشورمان راه پیدا کرد.

میتسوبیشی اوتلندر 2015

این مدل از اوتلندر، فقط در «تیپ 3» یا نیمه‌فول و «تیپ 4» یا فول فروخته شد که مهم‌ترین تفاوت‌شان در داشتن «سردکن صندلی‌های جلو» و همچنین در داشتن «صندلی ردیف سوم» یا اصطلاحا 7 نفره بودن‌شان بود که هردوی این آپشن‌ها فقط در تیپ 4 در اختیارتان قرار می‌گرفت. همچنین این نکته را فراموش نکنید که اکثر مدل‌های 2014 اوتلندر از نوع 5 نفره بودند و گرمکن هم داشتند.

 اوتلندر  خصوصیت آفرودی خود را علی الخصوص گیربکس CVT را از برادر بزرگترش پاجرو به یادگار گرفته است.

ضمن اینکه سیستم AWD این خودرو قابلیت انتخاب از بین 3 وضعیت اکو، نرمال و قفل را فراهم می کند تا برای هر مسیری بتوان از حداکثر قابلیتهای آن و با حداقل مصرف سوخت بهره جست. ابعاد خارجی بهینه شد ه اوتلندر باعث شده تا از کنترل پذیری بهتری نسبت به رقبایش برخوردار باشد. البته این به هیچ وجه به معنی فضای داخلی کمتر در مقایسه با رقبایش نیست و اتفاقا فقط اوتلندر است که با احتساب دو صندلی پشت ردیف دوم، ظرفیت 7 سرنشین را دارد و این یکی دیگر از مزیت های این خودرو به حساب می آید.

میتسوبیشی اوتلندر2015

میتسوبیشی اوتلندر 2016-2017

در سال 2016 واردات دومین فیس‌ لیفت اوتلندر با چراغ‌های متفاوت، افزوده شدن قطعات کرومی بر روی سپر و طراحی مجدد نمای عقب به داخل  کشور آغاز شد. این مدل اوتلندر، که تغییرات فنی مختصری مانند بهبود گیربکس را داشت، در مقایسه با مدل‌های 2015، دارای رینگ جدید، چراغ‌های LED، طرح جدید فرمان و تریم داخلی طرح چوب است.

اوتلندر جدید ابتدا در مدل 2016 و در تیپ‌های 3 و 4 به ایران آمد که البته اکثرشان از تیپ 4 بودند. اوتلندر تیپ 4 دارای سه آپشن بسیار مهم بود که حتی در تیپ 5 هم آن‌ها را نمی‌بینید. این آپشن‌ها عبارتند از: صندلی ردیف سوم، سردکن صندلی‌های جلو و سیستم صوتی راکفورد.

اما از سال 2017 که عرضه تیپ 4 متوقف شد، آرین موتور عرضه اوتلندر را در تیپ‌های 3 و 5 ادامه داد که نسخه نیمه‌ فول، با نام «تیپ 3» فروخته می‌شد و نسخه فولش هم «تیپ 5» نام داشت و هردوی آنها نیز 5 نفره بودند. اوتلندرهای تیپ 5 با اینکه آن سه آپشن جذاب تیپ 4 را نداشتند ولی اگر به لیست امکاناتشان دقت کنید، متوجه می‌شوید که آرین موتور، هشت آپشن کاملا جدید را به آنها اضافه کرده است که خوشبختانه در تیپ 4 یا تیپ 3 وجود ندارد. این آپشن‌های جدید عبارتند از: گرمکن فرمان، مه‌شکن‌های اکتیو در جلو، دوربین 360، ترمز پارک برقی با اتوهلد، سنسور پارک جلو، آنتن کوسه‌ای، سنسور باران و مهم‌تر از همه، آپشن جالبی با نام UMS که از طریق پنل دکمه‌های تعبیه شده در سمت چپ داشبورد، می‌توان آنرا فعال/غیرفعال کرد. با فعال کردن یو.ام.اس، اگر در زمان شروع حرکت (رو به جلو یا رو به عقب)، مانعی در مسیر اوتلندر قرار داشته باشد اما متوجه آن نشوید، در صورتیکه پدال گاز را بصورت ناگهانی فشار دهید، خودرو هیچگونه حرکتی نمی‌کند و به مدت 5 ثانیه با بوق ممتد، به راننده‌اش هشدار می‌دهد.

میتسوبیشی اوتلندر2017

میتسوبیشی اوتلندر 2018 (MITSUBISHI Outlander PHEV 2018)

میتسوبیشی اوتلندر 2018  در ظاهر تفاوت چندانی با نمونه معمولی ندارد و تنها تفاوت آن طراحی رینگ های اسپرت و قسمت پایین سپر و رکاب میتسوبیشی اوتلندر PHEV می باشد و در داخل کابین اما طراحی غربیلک فرمان و دسته دنده به طور کلی تغییر کرده است و محل قرار گیری تعدادی از کلید ها و ادوات هم تغییر پیدا کرده اند . میتسوبیشی اوتلندر PHEV در مجموع قابلیت تولید 203 اسب بخار قدرت و 332 نیوتن متر گشتاور را دارا می باشد که این نیرو از طریق یک موتور بنزینی 2 لیتری و دو موتور الکتریکی تامین می گردد .

یکی از موتور های برقی میتسوبیشی اوتلندر PHEV بر روی محور جلو قرار گرفته است و قابلیت تولید 82 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور را دارد و موتور برقی دیگر میتسوبیشی اوتلندر PHEV بر روی محور عقب قرار دارد که 82 اسب بخار قدرت و 195 نیوتن متر گشتاور را تولید می کند .

میتسوبیشی اوتلندر PHEV یک پلاگ این هایبرید است به این معنا که شما می‌توانید موتور های برقی اوتلندر PHEV خود را با برق شهری شارژ کنید که در 30 دقیقه تا 80% می‌توانند شارژ شوند اما شارژ کامل باطری ها ممکن است تا 5 ساعت هم به زمان نیاز داشته باشند . سیستم انتقال قدرت میتسوبیشی اوتلندر PHEV از نوع CVT است و انتقال قدرت به هر 4 چرخ ماشین انجام می شود. میتسوبیشی اوتلندر PHEV تا سرعت 120 کیلومتر در ساعت تنها با تکیه بر موتورهای الکتریکی خود می تواند حرکت کند و نیروی ترمزگیری میتسوبیشی اوتلندر PHEV دوباره برای شارژ باطری ها به سیستم برمی گردد.

 

میتسوبیشی اوتلندر
MITSUBISHI Outlander PHEV 2018

مزایا و معایب اوتلندر

معایب اوتلندر

 از نظر طراحی

یکی از معایب میتسوبیشی اوتلندر مربوط به طراحی داخلی این خودرو است و به همین علت نتوانسته فروش بالایی را در ایران به ثبت برساند؛ البته نسخه فیس لیفت میتسوبیشی اوتلندر توانسته میزانی از این عیب را پوشش داده و ظاهر جذاب تری را برای مخاطبان خود ارائه دهد. میتسوبیشی سعی کرده در این محصول خود تا حد زیادی به علت مسائل اقتصادی کابین متوسطی را در اختیار سرنشینان خود قرار دهد. از جمله معایب میتسوبیشی اوتلندر از نظر طراحی می‌توان به عدم تقارن و هماهنگی موجود در داشبورد اشاره کرد. به کارگیری طراحی نامناسب در دریچه‌های تهویه، فرمان و پشت آمپر سبب شده تا اوتلندر امتیاز کمی از نظر طراحی داخلی کسب نماید.

کندی جعبه دنده

یکی دیگر از معایب میتسوبیشی اوتلندر مربوط به کند بودن و عملکرد نامناسب جعبه دنده آن است. با توجه به دارا بودن ظاهر اسپرت راننده دوست دارد، تجربه هیجان انگیزی را با خودروی خود به ثبت برساند؛ اما این موضوع هنگامی که با جعبه دنده کند همراه می‌شود، از جمله معایب میتسوبیشی اوتلندر به شمار می‌آید. گیربکس به کار گرفته شده در این خودرو قادر نیست نیازهای راننده خود را برطرف نماید و به همین دلیل کندی این خودروی ژاپنی در جاده ها  می‌تواند یکی از معایب میتسوبیشی اوتلندر باشد.

نمای داخلی اوتلندر

 

تعداد امکانات و تجهیزات رفاهی

نسخه فیس لیفت میتسوبیشی اوتلندر دارای دو تیپ ۳ و ۵ می‌باشد؛ که از نظر مشخصات فنی تفاوت چندانی با هم نداشته و تنها تفاوت این دو تیپ مربوط به برخورداری از امکانات و تجهیزات رفاهی است. بین این دو تیپ، تیپ ۳ دارای امکانات و تجهیزات کمتری نسبت به تیپ ۵ است. از جمله امکاناتی که در تیپ ۳ میتسوبیشی اوتلندر به چشم نمی‌خورد می‌توان به کمبود مواردی چون گرمکن فرمان، صندلی ردیف سوم، سنسور جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، مه‌شکن اکتیو و … اشاره کرد.

این عیب میتسوبیشی اوتلندر سبب شده تا خریداران کمتری به سمت تیپ ۳ از این خودرو بروند. میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ نیز در مقابل رقبای کره‌ای و ژاپنی خود از امکانات رفاهی و تجهیزات کمتری برخوردار است؛ که این موضوع باعث شده تا یکی از معایب میتسوبیشی اوتلندر به شمار بیاید. انتظار می‌رفت اوتلندر مانند سایر رقبای خود مجهز به امکاناتی مانند چراغ چرخشی، نور بالا اتوماتیک، سیستم نویگیشن، سنسور تصادف جلو و عقب، سنسور تغییر لاین، اتو پارک، کنترل هوشمند باشد. به عنوان مثال عدم برخورداری از حافظه جهت تنظیم برقی گودی کمر و عدم برخورداری از دریچه کولر مجزا برای سرنشینان عقب مواردی دیگر می‌باشند و معایب میتسوبیشی اوتلندر از نظر امکانات و تجهیزات رفاهی هستند.

نمای موتور اوتلندر

مزایای اوتلندر

کیفیتی خوش‌ساخت

با نگاهی کوتاه به لیست خودروهای ساخت کمپانی‌های جنوب شرق آسیا مشخص می‌شود که بالابودن کیفیت ماندگاری و قدرت بالای خودروهای ساخت چشم بادامی‌ها به عنوان یکی از اصلی‌ترین نقاط مشترک میان تمام کمپانی‌های خودروسازی ژاپنی محسوب می‌شود. ژاپنی‌ها اما توانستند با حفظ همین اصالت روندی کاملاً تکاملی را طی‌کرده و هم‌اکنون نیز به حدی حرفه‌ای شده‌اند که می‎توانند ماشینی همچون میتسوبیشی اوتلندر را در نسخه‌های استاندارد و هیبریدی با بالاترین کیفیت ممکن به بازارهای جهانی تحویل دهند. علاوه بر این موضوع با توجه به سربلندی این خودرو در تست‌هایی که مطابق با ملاک‌های استاندارد روز دنیا انجام شده است، موجبات این امر را فراهم کرده‌است که کشورهایی همچون انگلستان با آغوش باز، و البته ولع فراوان پذیرای خودرویی همچون میتسوبیشی اوتلندر باشند. بنابراین باتوجه به دوام کیفیت و عمر بسیار مفید و طولانی سگمنت میتسوبیشی اوتلندر، می‌توان این آیتم را  در صدر مزایای خودرو مورد بحث قرارداد.

کیفیت ساخت خوب اوتلندر

مصرف سوخت بهینه

مصرف سوخت مدل‌های استاندارد خودرو میتسوبیشی اوتلندر به صورت ترکیبی فارغ از ترددهای شهری و غیرشهری در هر ۱۰۰ کیلومتر حدودا ۹ لیتر است که به حسب مجموع می‌توان گفت به دلیل تک رقمی بودن تا حدودی قابل قبول است. اما زمانی که صحبت از مدل‌های هیبریدی می‌شود در هر ۱۰۰ کیلومتر نه در همه موارد بلکه گاهی اوقات قادر است مصرف سوختی در حدود ۱.۸ داشته‌باشد، که در نوع خود بسیار چشمگیر و البته وسوسه‌انگیز است. اساسا همین موتور بهینه تعبیه‌شده در مدل‌های استاندارد و همچنین هیبریدی بود که باعث‌شد اروپایی‌ها به عنوان مشتریان درجه یک و تراز اول خودروی میتسوبیشی اوتلندر در مدل‌های متفاوت به صف شوند.

کابینی خانوادگی

خودروی میتسوبیشی به عنوان یک کراس‌آور سایز متوسط شناخته می‌شود. به همین دلیل به صورت خاص و منحصربه‌فرد مخصوص خانواده‌ها و البته سفرهای خانوادگی است. فضای جادار داخل کابین به صندلی‌های ردیف جلو و عقب و صندوق عقب و در یک کلام به کل کابین قابل تعمیم است. در مدل‌های استاندارد و بنزینی هیچ‌گونه باطری در فضای صندوق عقب تعبیه‌نشده و تمام صندوق عقب به صورت کامل در اختیار سرنشینان و خریداران خودرو است. اما در مدل‌های هیبریدی به علت وجود باتری‌های موتور برقی در صندوق عقب، فضای در دسترس به نسبت دیگر نسخه‌های بنزینی به نسبت کوچک‌تر است. البته مهندسین سازنده چاره‌کار را نیز اندیشیده‌اند. در صورتی که در موارد اورژانسی نیاز به داشتن صندوق عقبی با فضای فراخ و گشاد بود می‌توان صندلی عقب را خواباند تا فضایی در حدود یک پیکاپ در اختیار خریداران قرارگیرد.

اوتلندر ماشین مورد پسند خانواده

نمره قابل قبول به سیستم تعلیق و استهلاک

این آیتم مستقیماً به مبحث تجربه رانندگی میتسوبیشی اوتلندر بازمی‌گردد. به صورت کلی باید گفت که مراکز توزیع نیروی وزن خودرو و حفظ پایداری و بالانس این ماشین به خوبی هرچه تمام‌تر توانسته‌اند تعادل میان سیستم تعلیق و توزیع نیرو را فراهم‌کنند، که در نتیجه سواری بسیار نرم و راحتی دراختیار سرنشینان و مخصوصاً راننده قرارمی‌گیرد. گفتنی‌است که زمانی که این المان با سیستم‌های متعدد کار گذاشته‌شده درون خودرو ترکیب می‌شود می‌تواند قابلیت‌های آفرودی بسیار خوبی را به این ماشین مخصوصاً در جاده‌های پر پیچ‌و‌خم اعطا‌کند. این موارد اما تماما مخصوص نسخه‌های بنزینی بود و در ورژن‌های هیبریدی میتسوبیشی باید گفت که موتور برقی خودرو به صورت مستقل از محور عقب کار می‌کند و همین موضوع باعث شده‌‎است تا در این ماشین هیچ‌گونه احتیاجی به میل‌گاردن نباشد. پس در نتیجه میزان استهلاک خودرو تاحد امکان کاهش پیدا‌کرده و از طرف دیگر سواری بسیار نرم و راحتی نیز در اختیار خریداران قرارمی‌گیرد.

ایمنی به معنی واقعی کلمه

یکی از اصلی‌ترین شواهد و قرائنی که  ثابت می‌کند چرا این ماشین از کیفیت ساخت بسیار بالایی برخورداراست، مربوط می‌شود به تست تصادف بسیار درخشان خودرو میتسوبیشی اوتلندر. تاکنون این خودرو ۲ مرتبه توسط اروپایی‌ها و آمریکایی‌ها مورد تست قرارگرفته‌است در نتایج تست تصادف خودرو مورد بحث در قاره سبز، چنین برمی‌آید که میتسوبیشی اوتلندر توانسته‌است امتیاز کامل ۵ از مجموع ۵ ستاره را نصیب خود سازد. این موضوع نشان از امنیت بسیار بالای سرنشینان در خودروی فوق دارد. علاوه بر قاره سبز موسسه آی آی اچ اس که به عنوان موسسه بیمه و ایمنی بزرگراه‌های آمریکا شناخته می‌شود نیز نسبت به تست تصادف میتسوبیشی اوتلندر اقدام‌کرده که این ماشین همچون مورد قبل توانست، امتیازات بسیار درخشانی را نصیب خود سازد. بنابراین باید گفت که امنیت بالای میتسوبیشی اوتلندر به عنوان یکی از اصلی‌ترین مزایای خودرو مورد بحث محسوب می‌شود.

میتسوبیشی اوتلندر 2018

برای مشاهده و خرید قطعات یدکی با بهترین کیفیت  و مناسب‌ترین قیمت در بازار، می توانید از فروشگاه  آسان یدکی دیدن فرمایید

اطلاعات بیشتر ...