لوازم یدکی النترا


برندها

دسته بندی های محصولات

فیلتر بر اساس قیمت

  
  
فیلـتر

نمایش 1–24 از 179 نتیجه

معرفی اجمالی النترا

هیوندای النترا (به انگلیسی: Hyundai Elantra) (به کره‌ای: 현대 아반떼) خودرویی سدان کامپکت است که از سال ۱۹۹۰ تاکنون تولید می‌شود. طراحی آن، به صورت خودروهای موتور جلو-محور جلو بوده‌است.

این خودرو در کشورهای کره جنوبی، مالزی و ایران با نام هیوندای آوانته شناخته می‌شود. امروزه این مدل مورد توجه بخش بزرگی از بازار قرار دارد تا جایی که در سال ۲۰۱۱ عنوان خودروی سال آمریکای شمالی را از آن خود کرد و هم‌اکنون مدل‌های کوپه GT و استیشن (آی ۳۰) آن به بازار آمده‌است. از رقبای الانترا می‌توان به شورلت کروز، مزدا۳، فولکس جتا و… اشاره کرد که در سال‌های اخیر همگی مغلوب رقیب نسبتاً جوان خود شده‌اند. (ویکی پدیا)

هیوندای النترا یکی از خودروهای پرفروش شرکت خودرو‌سازی هیوندای (کره جنوبی). این خودرو یک سدان کامپکت لوکس می‌باشد که کابین طراحی‌شده برای آن، ظرفیت ۵ نفر را دارد و یک خودرو خانوادگی به‌شمار می‌رود. هیوندای النترا، در کشور ما، مالزی و کره جنوبی به‌نام هیوندای آوانته شناخته می‌شود. تاکنون چندین نسل مختلف از این خودرو توسط شرکت هیوندای تولیدشده است.

نمونه‌های اولیه هیوندای النترا که به تعداد محدود وارد ایران شدند، ظاهری اسپرت‌تر نسبت به مدل‌های جدیدتر دارند. به‌دلیل محدودیت ورود خودروهای وارداتی، نسل چهارم این خودرو وارد بازار ایران نشد. در کنار نمونه‌های وارداتی به ایران، شرکت کرمان موتور نیز چند سالی می‌باشد که اقدام به عرضه نمونه‌های مونتاژشده این خودرو لوکس در ایران کرده است.

تاریخچه پیدایش النترا

در سال 1947 که کره جنوبی در اوج بحران های خود از جمله بحران اقتصادی پس از جنگ جهانی بسر می‌برد اولین تلاش ها برای ساخت شرکت هیوندا اغاز شد و در سال 1967 دپارتمان این شرکت به طور رسمی فعالیت خود را اغاز کرد و امروز که این مقاله را می‌خوانید هیوندا بعنوان سی و هفتمین برند معتبر دنیا در کنار فورد شرکتی با قدمت 115 سال بر روی یک جایگاه ایستاده اند.به جرات میتوانیم بگوییم یکی از دلایل رشد هیوندا و شاهکار این شرکت یعنی النترا ،نسل‌های متفاوتی می باشد که در دوره های زمانی مشخص به بازار عرضه می کند ، نسل هایی که در آن‌ها آنطور که سایپاو ایران خودرو عادت دارند فقط چراغ ها عوض نشده و یا گلگیر بعنوان اپشن مطرح نشده بلکه مطابق با ذوق و سلیقه بازار یک فیس لیفت کامل و جذاب به بازار عرضه شده است.

بررسی نسل‌های مختلف النترا

نسل اول النترا (1990-1995)

یکی از دلایل پیشرفت شرکت هیوندا تنوع در محصولاتش می باشد و دلیل رشد النترا نیز همین متنوع بودن طراحی آن بود.نسل اول النترا در سال 1990 جایگزین خودرو stellar شد.یک سدان تازه نفس با سه پیشرانه 1.5 ، 1.6و 1.8 لیتری  که در همان سالهای اول گمانه زنی هایی در مورد ادامه تولید این خودرو زده شد اما با ویژگی های اسپرت النترا این خودرو موفق شد نظر بازار را به خود جلب کند تا جایی که در همان سال های ابتدایی تنه به تنه رقبایی چون فورد سیرا و  واکسهال کاوالیر می زد. این نسل از النترا فقط در اروپا و کره به فروش رفت و تعداد محدودی نیز وارد بازار ایران شد. از مشخصات فنی مناسب این خودرو که از همان روز اول نظر هارا به خود جلب کرد رسیدن به سرعت 100 کیلومتر زیر 10 ثانیه بود چیزی که هم اکنون پراید و پژو خواب آن را باید ببینند.

نسل اول النترا 1990-1995

نسل دوم النترا (1995-2000)

در نسل دوم زمان تغیر برای هیوندا النترا جوان رسیده بود و در سال 1995 نسل دوم این خودرو در دو کلاس سدان و استیشن وارد بازار شد.این خودرو با چهار پیشرانه 1.5 ، 1.6 ، 1.8 و 1.9 لیتری دیزلی که سفارشی بود تولید می شد این نسل از النترا متاسفانه بدلیل قوانین ممنوعیت واردات خودروهای خارجی وارد کشور ما نشد.

نسل دوم النترا (1995-2000)

نسل سوم النترا (2000-2005)

نسل سوم النترا نسلی بود که نقطه عطفی در طراحی این خودرو به وجود آورد.در این نسل که ما ایرانی ها آن را با نام هیوندا آوانته می شناسیم تغییرات اساسی بوجود آمد. شیشه های برقی و کیسه های هوای جلویی و جانبی از جمله این تغیرات بودند. این نسل سه پیشرانه 1.6 ، 1.8 ،2لیتری دیزلی که سفارشی بود ،وارد کشور ما شد.کرمان موتور مونتاژ این خودرو تحت لیسانس هیوندای را برعهده گرفت و این خودرو از همان روز های اول نوید یک رانندگی ایمن و نرم را به شما وعده می داد که در دو کلاس هاچ بک و سدان قابل عرضه بود البته قابل ذکر است نمونه هاچ بک النترا هیچ گاه وارد ایران نشد.

نسل سوم النترا

نسل چهارم النترا(2006-2010)

در نسل چهارم النترا شاهد تغیرات اساسی نبودیم .این خودرو که برای اولین بار در نمایشگاه خودرو در نیویورک به عرضه عموم قرار داده شد با دو پیشران 1.6 و 2 لیتری تولید انبوده شد که قابل ذکر است این مدل فقط تغیراتی در ظاهر خود میدید و علاوه بر آن یک نمونه پیشران 2 لیتری توربو نیز برای اولین بار بر روی شاسی این خودرو قرار گرفت.

نسل چهارم النترا(2006-2010)

نسل پنجم النترا(2010-2015)

هر وسیله ای که تولید می شود یک نقطه طلایی دارد نقطه ای که ناگهان طراحان هر چه دارند رو میکنند. نسل پنجم النترا نیز همان نقطه طلایی می باشد که با تغیرات به وجود آمده این خودرو موفق شد در سال 2011 به خودرو سال آمریکا تبدیل شود.قابل ذکر است که این خودرو در ایران نیز به فروش بسیار خوبی رسید. النترا در این نسل خود در دو کلاس سدان و کوپه قابل عرضه بود که  با دو پیشران 1.8 و2 لیتری به بازار عرضه شد.مدل 1.8 لیتری این خودرو یک پیشرانه DCVVT با قدرت 147 اسب بخار در  دور موتور 6500 دور  و گشتاور 178 نیوتون متر در دور موتور 4700 را در سینه خود جای داده بود که این قدرت تولید شده توسط یک جعبه دنده 6 سرعته تیپ ترونیک به چرخ ها منتقل می شود.این خودرو مجهز به سیستم تعلیق مک فرسون ( تعلیق ستونی ) در جلو بوده و مجهز به فنرهای لول و ضربه گیر گازی نیز هست. این پیشرانه ۱.۸ لیتری خودرو را در زمان ۱۱ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می رساند. حداکثر سرعت این خودرو ۲۰۲ کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. مصرف بنزین این خودرو رو در سیکل ترکیبی (شهر و بزرگراه) معادل ۷.۱ لیتر بوده که با توجه به وزن ۱۲۸۰ کیلوگرمی آن مناسب به نظر می رسد. ظرفیت باک این خودرو نیز ۵۰ لیتر است.اما همه چیز به این جا ختم نمیشود و در سال 2015 النترا نسل ششم خود را  رو نمایی می کند نسلی که مدل های آن هم اکنون در کشور ما نیز موجود می باشد.

نسل پنجم النترا(2010-2015)

نسل ششم الانترا

در نسل ششم النترا بیشتر شاهد تغییرات در ظاهر خودرو هستیم.این مدل از خودرو النترا به دلیل همسویی بیشتر با استاندارد های جهانی امکانات بسیار زیادی را در دل خود جای داده و برای بر قراری یک هارمونی منظم بین مدل های هیوندای طراحی آن نزدیک به مدل های دیگر شده است. با کارشناس خودرو سانیار همراه باشید تا این نسل از النترا را به تفضیل بررسی کنیم.در نسل ششم النترا سه پیشرانه جدید 2لیتری DOHC در مدل پایه ، نمونه کم مصرف 1.4 لیتری مجهز به سیستم توربو شارژ  و در نهایت موتور پر قدرت و کم مصرف 1.6 لیتری DOHC مجهز به سیستم توربو شارژ نیز برا نسل ششم النترا در نظر گرفته شده است.

نسل ششم الانترا

مزایا و معایب الانترا

مزایای الانترا

ظاهر هوشمند و زیبا

النترا طراحی تمیز، مطمئن و هوشمندانه ای دارد، اگرچه برخی فکر می کنند بیش از حد محافظه کارانه است. این سدان دارای چراغ‌های جلوی فوق‌العاده‌ای است که حتی با گزینه HID موجود بیشتر برجسته می‌شود. داخل نیز از به همین شکل است؛ زیرا داشبورد دارای چیدمان منطقی و بدون سر و صدا با کنترل‌ های مورد نیاز کاربر است که به‌ طور مستقیم و با موادی با ظاهری خوش‌ذوق و مناسب برای کلاس خودرو تزیین شده است. ممکن است فضای داخلی از نظر رنگ ‌ها و شکوفایی کمی کسل کننده به نظر برسد، اما هنوز هم ظاهری مجلل دارد.

تجهیزات به شکل ارزش گرا

آپشن‌های کامل و کاربردی النترا از دیگر خصوصیات آن است. ویژگی هایی مانند تشخیص نقاط کور، هشدار ترافیک متقاطع عقب و دستیار تغییر خط، گرم‌کن غربیلک فرمان، تنظیم حالت رانندگی، تهویه مطبوع اتوماتیک دوکاناله، هشداردهنده نقاط کور، حافظه صندلی راننده، چراغ های جلوی خودکار و صفحه نمایش لمسی ۵ یا ۷ اینچی با ظاهری واضح را برای شما فراهم می‌کند. در واقع وجود ویژگی ها و امکانات مناسب این خودرو، از مزایا هیوندای النترا به شمار می‌آید و موجب شده تا از محبوبیت خاصی در بین کاربران برخوردار باشد.

نمای داخلی النترا

دینامیک رانندگی قابل احترام

یکی دیگر از مزایا هیوندای النترا فرمان پذیری خوب و حس سواری نرم و راحت آن است. هیوندای نسبت‌ های فرمان را برای این نسل اصلاح کرد تا آن را سنگین ‌تر و ارتباطی‌ تر کند. علیرغم نداشتن سیستم تعلیق چند لینکی عقب در تریم ‌های پایین ‌تر از اسپورت، چیدمان پرتو پیچشی آن موج ‌های خشن را در هر سرعتی کاهش می‌دهد. از طرفی وجود پیشرانه دو لیتری قوی آن قدرتی معادل با ۱۵۰ اسب بخار را تولید کرده و رانندگی بی نظیری را ارائه می‌دهد.

ایمنی

خریداران هیوندای می‌توانند رتبه ایمنی هیوندای النترا 2018 را در موسسه بیمه ایمنی بزرگراه ها جشن بگیرند. چرا که این سدان کوچک به قدری رتبه های خوب را به دست آورد که به عنوان Top Safety Pick Plus نامگذاری شد. از دیگر مزایا هیوندای النترا این اس که برای مسافران و خانواده ها سواری مناسب و آرامش خاطر خوبی را به ارمغان می‌آورد.

برای محافظت از راننده، یک کیسه هوای زانو و یک ستون فرمان جاذب انرژی وجود دارد. یک پتو بزرگتر از کیسه هوا سرنشینان جلو و سرنشینان بیرونی عقب را احاطه کرده است. تست IIHS (انستیتو بیمه ایمنی بزرگراه ‌های آمریکا) در بیشتر آزمون ها این ماشین را مورد بررسی قرار داده است.

بیشتر کارشناسان ایمنی بر مشکلات دید تمرکز می‌کنند. هیوندای از زوایای زیادی روی این موضوع کار کرده است. اکثر تریم ها یک دوربین دید عقب دارند که استرس را در حین مانورهای معکوس کاهش می‌دهد. در مثالی دیگر، آینه های جانبی گرم شونده با فشار یک دکمه رطوبت را از بین برده و دید بهتری را برای رانندگان تضمین می‌کنند. بنابراین ایمنی یکی از اصلی ترین مزایا هیوندای النترا است.

نمای داخلی النترا

افزایش عملکرد

مسافتی که طول می کشد تا هیوندای النترا ۲۰۱۸ شما متوقف شود، یا سرعتی که می توانید با آن وارد یک پیچ شوید، همه به کیفیت لاستیک های شما بستگی دارد. آنها تعیین می‌کنند که هیوندای النترا ۲۰۱۸ شما چقدر می تواند به زمین وارد کند، و اینکه آیا می توانید به اندازه کافی سریع ترمز کنید تا با خیال راحت آن را کنترل کنید یا خیر. اکثر لاستیک ها عملکرد گرا هستند و از ترکیبات چسبنده با طرح های آج تهاجمی ساخته شده اند.

کشش بهبود یافته

نحوه عملکرد تایرهای شما در شرایط مختلف جاده و آب و هوا (مانند برف، باران، خاک و گل) تا حد زیادی به ترکیب و عمر آج آنها بستگی دارد. لاستیک‌های نرم‌تر با طرح‌های آج “گوشت‌تر” برای برف و گل عالی هستند اما به عملکرد و مسافت پیموده شده بنزین در تابستان آسیب می‌رسانند. بهترین گزینه این است که لاستیکی پیدا کنید که تمام مشخصات رانندگی شما را برآورده کند. اگر در منطقه ای با چهار فصل زندگی می کنید، بهتر است دو مجموعه لاستیک (که بسته به فصل به راحتی قابل تعویض هستند) داشته باشید تا ایمنی و کارایی خود را در شرایط مختلف آب و هوایی افزایش دهید.

اگر در یک محیط گرم و بارانی زندگی می کنید، یک لاستیک با سبک عملکردی بیشتر با آج آب نرم برای نیازهای کششی شما مفیدتر خواهد بود. در هر صورت، وجود لاستیک ها مناسب برای هیوندای النترا شاید یکی از مزایای آن نباشد، اما نقش مهمی در عملکرد آن خواهد داشت.

یک تجربه رانندگی بهتر

در نهایت، آخرین مزایا هیوندای النترا تجربه رانندگی و حسی است که برای شما بوجود خواهد آورد. صندلی‌ها در شش جهت قابل تنظیم هستند و فرمان شیب‌دار و تلسکوپی باعث می‌شود رانندگان بدون در نظر گرفتن اندازه‌شان، موقعیت مناسب را پیدا کنند. همچنین وجود پیشرانه دو لیتری و سیستم هندلینگ مناسب راننده را در بهترین حالت ممکن قرار داده و سواری نرم و راحتی را بوجود می‌آورد. هیوندای النترا دارای سبک، شخصیت و ترکیبی دلپذیر از محبوب‌ترین امتیازات خودرویی باشد.

معایب هیوندای النترا

مشخصات فنی

شرکت هیوندای تا به ‌حال 5 نسل و 6 مدل خودرو از هیوندای النترا عرضه کرده است که هرکدام کلاس و تیپ‌های خاص خود را دارند. تیپ‌های مختلف این خودرو، SE، SEL، Value Edition، ECO، sport و limited نام دارند. هر کدام از این تیپ‌ها دارای مشخصات فنی و امکانات ایمنی و رفاهی متفاوتی هستند.

هیوندای النترای جدید موجود در ایران از یک پیشرانه توربوشارژ بهره می‌برد که با پیشرانه تنفس طبیعی به‌کاربرده شده در نمونه‌های وارداتی متفاوت است. حجم موتور هیوندای النترا تقریباً دو لیتر می‌باشد که قابلیت تولید حداکثر قدرت ۱۴۸ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۷۸ نیوتن متر را دارد. در واقع بالاترین حجم موتور در نظر گرفته‌شده برای این خودرو، همین ۲۰۰۰ سی‌سی است.

شتابگیری پایین

با این حجم از موتور و وزن تقریباً ۱۳۰۰ کیلوگرمی، یکی از معایب هیوندای النترا را می‌توان شتابگیری نسبتاً پائین آن عنوان کرد. این خودرو می‌تواند ظرف ۹.۵ ثانیه از شتاب صفر به صد برسد. البته شتاب رسمی عنوان‌شده برای این خودرو ۱۰.۵ ثانیه است ولی در آزمون‌های تجربی به شتابی بین ۹.۵ تا ۹.۸ ‌می‌رسد. برای دوستداران سرعت، این زمان شتاب‌گیری قابل‌قبول نیست و انتظار بیشتری از این چنین خودرویی با چنین امکانات و چنین وزنی می‌رود. هیوندای النترا در پیچ‌ها شتاب خوبی ندارد و در زمان دور زدن، سختی و چسبندگی زیادی احساس می‌شود. همچنین، شاهد کاهش شتابگیری و در نتیجه سرعت خودرو در سربالایی‌ها هستیم.

فرمان منفصل

یکی دیگر از معایب هیوندای النترا فرمان منفصل آن است که یک نقص دینامیکی به‌شمار می‌رود. محور محرک در این خودرو، چرخ‌های جلو هستند که فرمان به آنها متصل است. وقتی خودرو را به سمت چپ یا راست منحرف می‌کنید، هیچ بازخوردی بین فرمان و دستان راننده ایجاد نمی‌شود.

در ارتباط با گزینه‌های رانندگی که در بیشتر مدل‌های خودرو النترا، اسپرت، نرمال و اکو هستند نیز مشکلاتی وجود دارد. در حالت اسپرت، فرمان سنگین‌تر می‌شود و در نتیجه واکنش پدال‌ها بیشتر می‌گردد. اما رانندگی در حالت اکو برای اکثر رانندگان لذت‌بخش نیست که علت آن واکنش پائین پدال‌ها است.

از طرفی دیگر، یکی از معایب هیوندای النترا در مدل ۲۰۱۷، وجود نویز در زمان رانندگی می‌باشد. با این‌ همه، گیربکس ۶ سرعته تیپ ترونیک، باعث یک رانندگی نرم و روان در سطوح صاف می‌شود که تجربه رانندگی را برای راننده و سرنشینان لذت‌بخش می‌کند.

از نظر امکانات رفاهی

برای هیوندای النترا در همه مدل‌ها، امکانات خوبی در نظر گرفته‌شده است. اما همه این امکانات در مدل‌های فول آپشن تعبیه شده‌اند که از معایب هیوندی النترا به‌شمار می‌رود. در مدل‌هایی که فول آپشن نیستند، امکانات رفاهی گران‌تر باید به‌صورت سفارشی و با پرداخت هزینه بیشتر تهیه شوند. برای نمونه، در هیوندای النترا مدل ۲۰۱۷، صفحه نمایش ۴ اینچی است که تنها درصورت پرداخت هزینه بیشتر با صفحه نمایش ۷ اینچی جایگزین می‌شود.

نمای داخلی النترا

در بخش طراحی

طراحی خارجی

تغییرات ظاهری بسیاری در طول چندین نسل مختلف هیوندای النترا اتفاق افتاده است. از نظر طراحان خودرو ظاهر خشن و اسپرت آن، یکی از معایب هیوندای النترا عنوان‌شده که باعث‌شده است در مقایسه با طراحی خارجی بسیاری از سدان‌های هم‌ترازش، قدیمی (مشابه هیوندای i40) و نامتعارف به نظر برسد.

یکی دیگر از معایب هیوندای النترا از نظر طراحی، خمیدگی زیاد سقف در قسمت عقب می‌باشد. زاویه تند سقف همراه با پهنی زیاد ستون C، باعث کوچک شدن شیشه عقب النترا و فضای سر کم برای سرنشینان عقب شده است. شاید در ظاهر، چنین سقفی باعث زیبا شدن بیشتر خودرو شده باشد. اما مطمئناً برای سرنشینان عقب قدبلند (بالاتر از 180 سانتی‌متر) آزاردهنده خواهد بود.

مشکل دیگری که برای این خودرو مطرح است، در زمینه رنگ آن می‌باشد. در بحث رنگ به‌کار برده شده برای هیوندای النترا، بسیاری از خریداران، مشکل پوسته پوسته شدن و ترک خوردگی رنگ را مطرح کرده‌اند که تاثیر زیادی بر روی زیبایی خارجی خودرو دارد. این مشکل به علت کیفیت پائین رنگ به‌کار برده‌شده روی می‌دهد که از معایب هیوندای النترا است.

در زمان تصادفات نیز، حتی تصادفاتی که با برخورد کم خودرو به شیء دیگر (خودرو دیگر، جدول‌های خیابان، دیوار، درب خانه و غیره….) همراه هستند، امکان آسیب دیدن رنگ خودرو بسیار محتمل است. تنها راه حل رفع این مشکل، صافکاری و رنگ‌کاری مجدد این قسمت‌ها می‌باشد که یک هزینه اضافی را به مالک تحمیل می‌کند. همچنین، با دو رنگ شدن خودرو، از قیمت آن نیز کاسته می‌شود.

نمای داخلی النترا

طراحی داخلی

یکی از معایب هیوندای النترا در بخش طراحی داخلی، کیفیت ضعیف متریال به‌کار برده ‌شده است. استهلاک پلاستیک خشک و کیفیت پائین به‌کار برده‌ شده در ساخت داشبورد و برخی قسمت‌های دیگر، باعث ایجاد صداهای اضافی در فضای کابین می‌شوند. این مشکل حتی در مدل‌های جدیدتر هیوندای النترا، یعنی مدل ۲۰۲۲ نیز وجود دارد.

برای مشاهده و خرید قطعات یدکی با بهترین کیفیت  و مناسب‌ترین قیمت در بازار، می توانید از فروشگاه  آسان یدکی دیدن فرمایید

اطلاعات بیشتر ...